شرکت مهندسی نوآوران نوین بین

09190102069

متا تگ

متا تگ چیست و چه کاربردی دارد؟

متا تگ چیست ؟

متا تگ ها بخش هایی از کدهای html هستند ,که شامل اطلاعاتی درباره صفحه وب هستند و در بخشی از سند html قرار میگیرند.
در واقع این کدها برای این منظور به کار می روند که محتوای صفحه، کلمات کلیدی و بسیاری مسائل دیگر را برای موتورهای
جستجو توصیف کنند.
وقتی که در اینترنت مطلبی را سرچ میکنید ،موتور های جستجو به کمک الگوریتم و متا تگ ها نزدیک ترین مطالب نسبت به
انچه که دنبالش هستید برای شما پیدا میکند و نمایش میدهد.
البته توجه داشته باشید که متا تگ ها توضیحاتی برای موتور های جستجو و سرچ ها هستند و قرار نیست جزو محتوای
اصلی صفحه باشند
کدهای متا تگ ها از چشم بازدید کنندگان سایت پنهان اند اما اگر بخواهید انها را مشاهده کنید باید در یک قسمت از
فضای خالی صفحه راست کلیک کنید و گزینه مشاهده منابع صفحه را انتخاب کنید ، سپس صفحه ای برای شما باز
خواهد شد که حاوی کد های meta tag  و  html خواهد بود .
به متا تگ ها به این دلیل  meta dat نیز گفته میشود چون توضیحاتی درباره صفحه مربوطه میدهند و اطلاعات مهمی دارند.

ویژگی های توضیحات متای خوب چیست ؟

۱-تعداد کاراکتر های متن توضیحات بهتر است از ۳۲۰ بیشتر نشود.

محدودیت تعداد کارکتر ها در منابع مختلف متفاوت ذکر شده است وتوضیحات طولانی تر از ۳۲۰ کاراکتر ممکن است توسط الگوریتم های گوگل به عنوان اسپم در نظر گرفته شوند و روی سئو تاثیر منفی بگذارند .

۲- توضیحات متا باید دارای کلمه کلیدی اصلی باشد .

این توضیحات توسط نویسنده محتوا نوشته میشود بنابراین گوگل انتظار دارد که کلمه کلیدی اصلی در توضیحات متا بکار برده شود بهترین حالت استفاده از کلمات کلیدی در شروع توضیحات است .
برای جریمه نشدن وب سایت مرتبط بودن توضیحات با کلمه کلیدی کافی است اما برای رتبه گرفتن در گوگل  رعایت نکته بالا ضروری است.

۳- توضیحات متا باید منحصر به فرد باشد

هر صفحه باید  یک توضیح مختص به خود داشته باشد ، توضیحات هیچ دو صفحه ای نباید مثل هم باشد. اگر محتوای توضیحات متا خالی باشد خیلی بهتر از این است که  دو صفحه یک توضیحات متای یکسان داشته باشند.

معرفی متا تگهای مهم از دید سئو

متا تگ Robots

این متا تگ حاوی توضیحاتی برای ربات های جستجوگر و خزنده است، که مشغول جمع آوری و بایگانی اطلاعات از وب سایت ها هستند. در این تگ توضیحاتی از قبیل ایندکس شدن یا نشدن «index / noindex» و … را می توان قرار داد. با کمک این توضیحات موتورهای جستجو در می یابند که آیا این صفحه را در نتایج نشان دهند یا خیر؟ لینک های موجود در این صفحه را دنبال کنند یا نه؟ بحث فالو یا نو فالو بودن «follow / nofollow» لینک ها و … در این قسمت جای می‌ گیرد
اگر هیچ دستوری برای ربات های خزنده crawlers» ثبت  نکنید ، به صورت پیشفرض بر روی ایندکس قرار دارد و همه محتوا را در در نتایج نشان داده و لینک ها را دنبال خواهد کرد.

تگ titel

این تگ مهم ترین تگی است که می شود برای یک صفحه به کار برد. موتورهای جستجو دقیقا  متنی که داخل این تگ قرار می گیرد را در نتایج جستجو نشان می دهند و کاربران از روی همین تگ Title است که انتخاب می کنند وارد سایتتان شود یا نه! از این رو تگ تایتل از لحاظ SEO بسیار مورد توجه است.
تیتری که برای نوشته خود انتخاب می کنید در همین تگ قرار می گیرد و در نتایج ظاهر می شود. در انتخاب عنوان نوشته هایتان سعی کنید کلمات کلیدی مرتبط به کار ببرید، اما نه آنقدر که زیبایی عنوان را از بین ببرید. بهتر است عنوان شما بیشتر از ۵۵ کاراکتر «حرف» نشود، تا به صورت کامل در نتایج نمایش داده شود.

تگ Description

اگر توجه کرده باشید هر بار که موضوعی را سرچ می کنید. در صفحه نتایج علاوه بر تگ Title قسمتی از متن نیز در زیر عنوان یا همان لینک آبی رنگ، نمایش داده می شود که به آن تگ دیسکرپشن یا Meta Description گفته می شود. دومین تگ مهم از لحاظ سئو همین توضیحات دیسکرپشن است. با اینکه گوگل اعلام کرده که تگ Description در رتبه بندی سایت ها اهمیتی ندارد، اما اگر در این قسمت کلمات کلیدی مورد نظر کاربر وجود داشته باشند، بی شک کلیک کرده و وارد سایت می شود. این فرایند به صورت غیر مستقیم برای سئوی سایت مفید است.
ــ سعی کنید توضیحاتی که در قسمت دیسکرپشن قرار می گیرد، بیشتر از ۱۶۰ کاراکتر نباشد. چرا که بیشتر از این میزان در نتایج نشان داده نمی شود. یعنی اگر قرار است کلمه کلیدی را در Description قرار دهید جزو ۱۵۰ کاراکتر اول این توضیحات باشد!
ــ سعی کنید اگر دو یا چند صفحه با موضوعات مشابه دارید عنوان و توضیحاتی که در متا دیسکرپشن قرار می گیرد متفاوت و خاص باشند

تگ heading

سرتیترهایی که هر مطلب را به چند بخش دسته بندی می کنند، با تگ Heading مشخص می شوند. هدینگ ها از H1 شروع شده و تا H6 ادامه می یابند، که به ترتیب مهم ترین تگ های هدینگ H1 و الا آخر هستند. تقریبا می شود گفت تگ H6 اهمیت چندانی ندارد. سعی کنید در کاربرد تگ های Heading این نکات را به خاطر داشته باشید:
ــ در هر صفحه بیشتر از یک h1 استفاده نکنید.
ــ محتوای تگ h1 و عنوان نوشته تقریبا مشابه باشند.
ــ اگر قرار است از h1 استفاده کنید، نباید قبل از آن از تگ هدینگ دیگری استفاده کرده باشید. به بیان ساده تر یعنی اینکه اگر قرار است، محتوای شما چند هدینگ داشته باشد. بهتر است، تگ h1 اولین هدینگ باشد و هدینگ های دیگر پس از آن به کار گرفته شوند.

تگ لینک

همانطور که می دانید لینک سازی یکی از اصول مهم سئو است. به کمک تگ لینک می توان بین صفحات مختلف وب در یک یا چند سایت مختلف ارتباط ایجاد کرد.
لینک های خروجی و ورودی هر سایت تاثیر بسزایی بر نحوه رتبه بندی آن دارند.
تگ می تواند به دو صورت follow و nofollow مورد استفاده قرار گیرد، که از نظر سئو لینک های nofollow ارزش چندانی ندارند.

تگ alt

این تگ برای معرفی تصاویر به موتورهای جستجو به کار می رود. یک موتور جستجو به کمک این تگ که تصویر را توضیح
می دهد می تواند تشخیص دهد که این تصویر مربوط به چه موضوعی است. البته متن قبل و بعد از تصویر را هم در نظر
می گیرند، اما اگر تگ alt به درستی تعریف شود کار بسیار ساده تر خواهد بود.

متاتگ keywords

متاتگ کیوورد برای توضیح کلمات کلیدی هر صفحه به کار می رود. تا موتورهای جستجو بهتر موضوع صفحه را درک
کنند و همچنین فرایند ایندکس کردن، سریعتر انجام شود. اگر چه این متاتگ مربوط به کلمات کلیدی می شود و باید
در بین متاتگ های مهم سئو قرار گیرد. اما به لطف زیاده روی وبمسترها در به کار گیری این تگ، گوگل با تغییر رفتارش
دیگر آنرا عامل مهمی برای سئو تلقی نمی کند. اما استفاده از آن اگر به اندازه صورت گیرد هنوز هم می تواند سودمند
باشد.
شرکت دیجیتال مارکتینگ نوین بین آماده ارائه خدمات حرفه ای در زمینه طراحی سئو , طراحی وب سایت،ادمین اینستاگرام و…در استان کرمان و اکثر نقاط ایران می باشد.

درخواست مشاوره رایگان

جهت درخواست مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد نمائید تا کارشناسان دیجیتال مارکتنیگ در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

نوشته ها
خدمات