شرکت مهندسی نوآوران نوین بین

09190102069

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا نرم افزاری تحت وب است که زندگی یک وب سایت از زمان ایجاد تا مدیریت، به روز رسانی، سفارشی کردن و در نهایت انقراض را شامل می شود.

سیستم مدیریت محتوا برای ایجاد و طراحی وبسایت های حرفه ای می باشد و از لحاظ تجاری و اقتصادی مزایای زیادی دارد.

با استفاده از سیستم های مدیریت محتوا می توان، محتوای یک وب سایت را بدون تخصص و دانش فنی انتشار داد.

ابزارها و قابلیت های سیستم های مدیریت محتوا امکان مدیریت متن، تصویر، پیوند و . . . را در سایت های پویا فراهم می کنند. طراحان و توسعه دهندگان وب علاقه ای به یادگیری تمام سیستم های مدیریت محتوا ندارند. و به دنبال نرم افزارهای قدرتمند و انعطاف پذیر مانند وردپرس، جوملا و دروپال می باشند. در ادامه به توضیح چند مدل از سیستم های مدیریت محتوا می پردازیم.

انواع CMS ها

۱) وردپرس

وردپرس محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا می باشد که به آن سیستم عامل وب نیز می گویند. وردپرس ساختار یک پلتفرم وبلاگ نویسی را دارد. حجم کم، بهینه بودن، به روز رسانی اتوماتیک، وجود قالب های فراوان رایگان و وجود محیط مدیریتی کاربر پسند از ویژگی هایی است که آن را به یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا تبدیل کرده است.

از این سیستم مدیریت محتوا در طراحی وبلاگ، وب سایت های شخصی، شرکت ها، دانشگاه ها. معرفی مشاغل،عکاسی، وبسایت هایی با مضمون تجارت الکترونیکی استفاده می شود.

۲) جوملا

جوملا یکی از کامل ترین CMS ها می باشد. به همین دلیل شرکت ها و دانشگاه های مهم مانند هاروارد، پورشه و اسپرینت از آن استفاده می کنند. این سیستم مدیریت محتوا برای طراحی انواع وب سایت مناسب است. و برخلاف وردپرس نرم افزار وبلاگ نویسی نیست اما برای وبلاگ نیز مناسب است. جوملا یک نرم افزار سایت ساز بسیار قوی است که با پنل مدیریت کاربر پسند آن می توان صفحات گرافیکی زیادی ایجاد کرد.

همچنین با در اختیار داشتن کدهای نرم افزار می توان تمام تغییرات را در جهت خصوصی نمودن آن انجام داد. قابلیت ها و امکانات جوملا بسیار زیاد است وبرای توسعه ی صفحات وب با بهره گیری از آن نیازی به کدنویسی نیست. از جوملا در طراحی وبلاگ، پورتال های کاربری و وب سایت های خبری استفاده می شود.

۳) دروپال

دروپال CMS بسیار محبوبی است چرا که انعطاف پذیری و کاربر پسند بودن آن اداره ی سایت را آسان می نماید.

جالب است بدانید که شرکت های مهم لینوکس و مک دونالد از دروپال استفاده می کنند. این سیستم تمرکز شما را بیشتر معطوف طراحی و راه اندازی سایت می کند و کدنویسی را در اولویت های بعدی قرار می دهد.

از این سیستم مدیریت محتوا در شبکه های اجتماعی، پورتال های خبری، وب سایت های ذخیره فایل و اشتراک گذاری تصویر و فیلم استفاده می شود.

۴) تکست پترن

این سیستم در مقایسه با دیگر سیستم ها بسیار مظلوم واقع شده است. اگر چه این سیستم بسیار انعطاف پذیر و کاربرپسند است اما تنها ۱۲۰ قالب در دسترس دارد و تعداد کاربران کمتری نسبت به سایر سیستم ها دارد. از تکست پترن در وب سایت های خبری، آموزشی، تبلیغاتی و دانلود استفاده می شود.

۵) کانتائو

کانتائو با داشتن سیستم استاندارد، خدمات به روز رسانی، قالب پیشرفته، امنیت بالا، انعطاف پذیری و اداره ی آسان به عنوان یکی از محبوب ترین CMS ها شناخته می شود. نداشتن تعداد تم بالا و توسعه نیافته بودن قسمت مدیریت آن از مهم ترین عیوب آن به شمار می روند.

۶) سیلور استریپ

این سیستم با استفاده از زبان های برنامه نویسی به برنامه نویسان امکان طراحی وب را می دهد. همچنین با بهره گیری از قابلیت های نگارشی، مدیریت محتوا را برای طراحان تسهیل کرده و برای کاربران اهمیت ویژه ای دارد.

از معایب این سیستم تولید محتوا می توان کمبود تعداد تم قدرتمند و مشکل بودن یادگیری آن را نام برد.

۷) مجنتو

این CMS بیشتر برای استفاده کسب وکارهای اینترنتی و مارکت های آنلاین می باشد. مجنتو به علت انعطاف پذیری و سرعت بارگذاری بالا، بهینه بودن در موتورهای جستجوی پیشرفته، به کارگیری آسان و نمایش در گوشی های همراه اولویت دیجیتال مارکتینگ می باشد.

مزایای استفاده از سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت مزایای بسیار زیادی دارد. در اینجا به چند مورد از این مزایا اشاره می کنیم.

سرعت بالا
هزینه پایین
امنیت بالا
تجربه کاری خوب
سادگی استفاده از آن
امکانات مناسب برای سئو

شرکت دیجیتال مارکتینگ نوین بین آماده ارائه خدمات حرفه ای در زمینه تولید محتوا، سئو ، طراحی وب سایت و…در استان کرمان و اکثر نقاط ایران می باشد

درخواست مشاوره رایگان

جهت درخواست مشاوره رایگان شماره موبایل خود را وارد نمائید تا کارشناسان دیجیتال مارکتنیگ در اسرع وقت با شما تماس بگیرند و یا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

نوشته ها
خدمات